Anotace: Protože miluju miluju, lásko v tom pluju. Miluju, miluju, miluju - levituju
Víš,že bych třeba před rokem neřekla,že napíšeš dílko s názvem "A bude svatba" ? Je to skvělý! Asi proto,že ty si skvělá...a víš co? Ten Pavel se má,že tě má...protože lepší by nenašel...
07.12.2008 20:02:00 | Courtnei