Jen Ty
Anotace: Nevím,zda to má být báseň...je to "rýmované",ale především to vyjadřuje moje myšlenky....
Při svitu hvězd, myslím na Tebe.
Při východu slunce, myslím na Tebe.
Při zkoumání měst, myslím na Tebe.
Při lovení sumce, myslím na Tebe.
Při hodině fyziky, myslím na Tebe.
Při hraní piškvorek, myslím na Tebe.
Při stříhání ofinky, myslím na Tebe.
Při opravě tříkolek, myslím na Tebe.
Při plnění všech úkolů, myslím na nás dvě.
Při slunce západu...vidím jen Tebe a mě!
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Květa
Komentáře (1)
Komentujících (1)