Anotace: zase starší, z 8/2007
Teďka jsem to přečet. Tvůj styl není můj šálek(čeho?), ale tahle se mi líbí.
Sakra, pochop to, lidem co tě tipujou nede o kvalitu díla ale o podlejzání. Starší básně(ač jsou lepší) je nezajímaj. Chtěj dát těm nejnovějším supertip za každou cenu.
Copak jsi to ještě nepochopil?!
People are strange...
15.09.2010 14:47:00 | Corsica
Milí všichni na literu, jsem zklamán. Myslel jsem, že tohle je to pravé. Podepřené vlastním zážitkem. A vy nic. Jenom hanek pochopil. No, ale i dva body a jeden spokojenej, zaplať Pán Bůh! Mohlo by to být i horší.
Takže děkuji za ocenění a hůrá na další umění či ptákoviny!
12.01.2009 11:43:00 | Zasr. romantik