Dárek
Anotace: Ach, ta láska...
Již není ten den dalek,
kdy přijdu, Drahá, k Vám
a přinesu Vám dárek
k Vašim narozeninám.
Přemýšlel jsem moc a moc,
myslel jsem na něj celé dny
a o Vás se mi noc co noc
zdály ty nejkrásnější sny.
Neptejte se, Paní má,
co se v mojí mysli skrývá,
to se přeci nedělá,
vždyť už jenom pár dní zbývá.
Pak Vám ten dárek přijdu dát
a budu doufat, že Vám snad
prozradí ta věc nicotná,
jak velmi Vás mám rád.
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita, emi-lee, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)