Když jsem s tebou...
Když jsem s tebou,
krásně je mi,
nohy se mi klepou,
avšak zimou to není.
Nejspíš každé tvé pohlazení,
krásnějšího na světě není.
Unáší mě do vysněného ráje,
kde láska tvá i má je
Přečteno 696x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (0)