Prach
Anotace: je to asi 2 týdny, kdy jsme se asi na 2 dny s přítelem rozešli. Jsem ráda že už to zae klape lásko;-)
Déšť stéká Ti v kapkách po tváři,
široko daleko nic nezáří.
Tvůj úsměv ztrácí se v tmách,
Náš vztah začal být prach.
Proč oči mé pláčou taky
a na nebi jsou temné mraky?
Vždyť život s tebou byl jako sen,
s tebou byl bílý každý den.
Je už to dávno a pryč to je,
mě mizí i ta naděje.
Chci být s tebou a být zase šťastná,
ať naše rána mohou být jasná.
Ale toto už nikdy nebude,
mé srdce stále jen běduje
a jen tebe tolik miluje...
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, bajli33, Likynka
Komentáře (0)