Bez povšimnutí
Anotace: jen další setkání...no, spíš jen zahlédnutí.
Zase mě trochu
bodlo u srdce,
když jsem Tě zahlédla.
Ale minulost
nejde už vrátit,
tohle jsem prohlédla.
Do očí bych
se Ti chtěla podívat,
ale minul jsi mne bez povšimnutí,
jako bych nikdy
neexistovala.
Mé (taky Tvé)poslední rozhodnutí.
Taky se otočit zády,
kdyby ses náhodou ohlédl.
Stejně bys mne nepoznal,
změnila jsem se(od té doby),
až bys pobledl.
A možná by bodlo u srdce i Tebe.
Jsem vyhublá
a vypadám jak troska,
mastné vlasy
a koutek rtů praská,
kůži mám suchou,
už vůbec nejsem hezká.
Jako bych někdy byla...
Přečteno 285x
Tipy 14
Poslední tipující: jesterka, Holis, jita.1965, Psavec, Mbonita, bajli33, jedam, enigman, jaňa
Komentáře (3)
Komentujících (3)