Lásko co kráčíš
Suché halúzky třešní si natrhám,
lásko co kráčíš, kde tě hledat mám.
Jsi pro mne všechno, větvičko voňavá,
do bílého šatu vprostřed zimy oděná.
Jsi květ, co pohání mé srdce v let
a touhou velikou ho vane dál.
Láska s každým kvítkem přichází,
zimní krajinou nás provází
a čaruje jaro každému v nás.
Mé krásné Vánoce, přijďte za mnou zas.
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: střelkyně1, čertíček, Kapka, jedam, Ped111ro, NikitaNikaT., Mbonita, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)