Chci zpět ten okamžik
Anotace: ten okamžik byl náš...
v záblescích vzpomínek
hledáme okamžiky
zajatci svých podmínek
a sladké přidušené vzlyky
slovíčka já,ty - jako my
šeptaná celou noc
nikdo nás nezlomí
máme čarovnou moc
ten okamžik byl náš
a svazoval nás prudce
říkalas že jsem lhář
když líbám tvoje ruce
chci zpět ten okamžik
a zastavit chci Čas
tvůj přidušený vzlyk
se vrátí mezi nás...
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Alfííík, Quigleika, NikitaNikaT., Sam&ntha CH.Camberly Way
Komentáře (2)
Komentujících (2)