Večer pod lampami
Anotace: Z procházky pod lampami... jak jinak...
Byl to vítr v korunách,
nebo její dech?
Vzpomínám si těžce,
sotva jsem si leh.
Byly to snad její kroky,
co zněly jak symfonie?
Vzpomínám a vážně,
bídně mi je.
A co dotek na mé tváři?
A úsměv, co jak lampa září?
Vzpomínám a hledám tebe,
snesla jsi se přímo z nebe…
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (0)