Nekonečná princezno, i nebe, modř, pláč

Nekonečná princezno, i nebe, modř, pláč

Anotace: nechce se mi vysvětlovat... neumím.. pro vás.. pro nikoho..

co tady dělám?
lámou se starý botasky
stezky
na tichu záleží
na skousnutí rtů
na lenivosti
roztoužené čekání
na lenivosti rtů
kroků nepopsatelných
ruka kreslící
pohyby mastící
tvůj strach ti dělá bolest
bolest v těch částech o kterých netušíš
vlastnit je, jen neprodloužené kapající ticho
jak na konci i na začátku
tě hladí ke spánku
čpí, prší barvou křehkého sněhu

splétají se ti do šatu
vlasům berou dech
jak chladí tvé nitro
pro stmívání

já rozedřenou dlaní
obraz země leží
možností
že tebe

i slunce zdánlivě odráží..
Autor DIDADA, 07.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: Fiserka, Egretta, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, jaňa, enigman, Psavec, Květka Š., WAYWARD, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkný :)) ...

26.01.2009 21:24:00 | Fiserka

Dobrý...

07.12.2008 10:36:00 | Květka Š.

...je tam toho dost na ST

07.12.2008 09:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí