představ si
Anotace: ... už nejsi ...
.
představ si
už tady nejsi
je ti tam prima
Janis ti dá šluka
přes potok ruka
prvního kluka
břeh sune
jsi v náručí
už zase
hrají pro vás
Elvis s Johnem
a Jimmy hledá
svá trsátka
a v noci ti zdobím vrátka
promiň, je zima, tak jen vřesem
bolí tě srdce štěstím
představ si, znova
máš je plné
a nejsi stín
.
Přečteno 580x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Tacca, Holis, labuť, takova, Churry, NikitaNikaT., spare, Mbonita, Lota, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)