"Peter Black"
Anotace: Jedna ze šuplíčku...i když to nemám ráda...Nakonec, kdo mě čtete, odhalíte to sami...
Životní nutností hnána
vydala jsem se do neznáma
ještě naposled
než už mi bude tolik let
že dojde k diskriminaci
Nezkazím žádnou legraci
a tak jsem
vplula do neznámých vod
jako vždy, nemaje doprovod
A přelud temných stínů
stiskl mou osobnost
Necítila jsem vinu
jen čirou bezmocnost
Jak pevný bod
na životní křižovatce
objevila se náhle krátce
černá skála
Toužila jsem být s ní
fatálně o to stála
a příšerně se bála
že nemám nárok
že tu není pro mne
Pak jsem se odvážila
a skálu pohladila
Ledová náruč kamene
mě skryla
a nabila mě silou
udržet krok -
- tak uběh´ rok
Denně jsem objímala
svou černou skálu
v moři beznadějě
a dav mě dusil
ztrácela jsem nit děje
tak dlouho
až prostě dál to nešlo
Já musela jsem pokračovat
Tiše jsem skále šeptala
své vyznání
že neutíkám od ní
a že mi bude scházet
Pak jsem svou skálu objala
a dlouze políbila
Skála se celá zachvěla
a pak se rozdrobila
Mám plnou kapsu
černých kamínků...
Přečteno 397x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lady Carmila, Sandra_T, Efiee, labuť, Štěpina G, Holis, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)