Pro M.K.
Tonu v moři hořkosti.
V tvých mrtvých očích vidím mrtvý polibek.
Jsi chladný jako žár smrti samotné.
Tys král sněhu, tak už si mě vezmi, utiš hlad!
Zněužij mě, znásilni mě, udělej se mnou co chceš,
jsem jen tvá...
Komentáře (2)
Komentujících (2)