Chutnáš mi jak...
Anotace: Láska prochází žaludkem :-)
Pohár vína s ušlechtilou chutí,
co polykat další doušky nutí,
cizokrajné ovoce, které hladí,
ke stému polibku tiše svádí,
zelené lístky čaje,
symfonie doteků tiše hraje,
čerstvé jablko svěží,
zrychlené výdechy střeží,
steak z mladého býka,
poslední prádlo svlíká,
hrozny bílého vína,
koulejí se do klína,
bílé hromádky šlehačky,
osladí ňader kopečky,
ovšem, co chutná mi nejvíce,
nektar z tvé touhy studnice…
Komentáře (1)
Komentujících (1)