Koľko?
Anotace: Báseň..o čom?...dozvieš sa po prečítaní:)...
Koľko hviezd vieš zrátať,
keď sa pozrieš na nočné nebo,
sprav mi miesto, tiež si ľahnem,
chcem počítať s tebou
Koľko dvojíc sŕdc,
spája vášeň túžby navzájom,
viacero ich môže horieť,
keď si jedno hľadá podnájom
Koľko sloviek – prepáč,
treba na zmytie všetkých hriechov,
bude to asi toľko,
koľko sĺz sa nedá prekryť smiechom
Koľko rôznych východov,
má labyrint milencov,
keby láska bola blázinec,
každý túži byť v nej zriadencom
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)