Bojím se tvý krásy
je jak zrcadlo
na dně jezera
Moje srdce už tak nebije
jako dřív --
Jako když jsi odcházel
za něčím novým
nechával jsi stopy
a zase ses vracel
Bojím se tvý všednosti
jsem tak sám
se svým bolavým srdcem
chybí mi kouzelný večery
Odpoutáváš si mě
od sebe
a nevidíš
moje slzy.