Náznaky stop
Anotace: v zrníčkách písku...
V zrníčkách písku
náznaky stop
stále jsou
větrné bouře
nestihly zavát je zcela
slzy smutku
vpily se pod povrch
trnové keře
neprorostly je ještě
a tak mají naději
že budou spatřeny
a ucítí teplo krve
jež koluje v žilách
.
.
.
skrz bosá chodidla
Přečteno 381x
Tipy 45
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, a_tao, WhiteSkull, vodnař, kouzelníček, Severka, Holis, labuť, vapiti, Belmon, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)