Řekni !!!
Anotace: ...už nevím, co dál...
nevím, zda
pravdu jsem měla,
když
nazvala jsem tě lhářem,
chlapem , který
na víc "stran"
hraje.
o city
důvěřivých duší
o srdce
citlivé, dívčí...
nemůžu za to,
že nedůvěřivá jsem,
čekám
až něco uděláš,
řekneš!!!
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Rolnička, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)