Byla jsem...
Anotace: Trochu nostalgická báseň
Moc jsem plakala, moc jsem se smála.
Byla jsem moc odvážná, přesto jsem se bála.
Byla jsem bezchybná, i když dělala jsem chyby.
Nikdo mi moc nevěřil, přesto plnila jsem sliby.
Byla jsem jak dítě, však i trochu dospělá,
toužila jsem po Tobě, i když jsem Tě nechtěla...
Komentáře (3)
Komentujících (3)