destilát
destilát
miluju tvý klíční kosti
a tobě je to k smíchu
ty jamky napnutý
jak záchranný sítě
pro tvoje a moje sny
pro utahanej čas
to všechno zamíchám prstem
a z jedné a z druhé piju
než padnu opilej
poslouchat tvý srdce
jestli a jak tluče
ale di, máš těžkou hlavu
říkáš
a ukládáš mě na polštář
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)