sangrie
Pro štěstí nosím amulety
po kapsách dvoje kastaněty
klapotem ticho naruší
když smutno je mi na duši
vzpomínky skládám jako věty
a vůně moře do souvětí
co ve své kráse přelévá se
po skalním pobřeží.
Buenos días seňorita
chci pozvat vás
když ráno svítá
na sklenku sangrie
a dost mi na tom záleží
co na tom že chlad je k ránu
a vy tu jen tak bez županu
uprostřed noci nesměle
přiznám se že mám teď v plánu
pozvat vás do svého stanu
a tam vás zahřát na těle...
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: Zasr. romantik, hostmen, Holis, Mbonita, Myrja, Psavec, Mario de Janiero, Rolnička, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)