Lásko moje
Anotace: kde jsi kde se skrýváš
... lásko moje kde jsi
kde se skrýváš
ženo krásná, ženo nádherná
proč se ještě neozýváš
je zde poutník a chce tě vést
jednou z nejkrásnějších cest
cestou ticha i bláznění
světem duší souznění ...
Přečteno 479x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Agniezka, carodejka, strašidýlko-střapatý, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)