VZPOMÝNKA 03
Anotace: sobecký pohled na "Já"
Sbírka:
NeBásně
Dávám prostor svému času.
Dávám prostor síle v nás.
Pak dám prostor tvému hlasu
a jen prostor míti vás.
Vzpomenout si co tu bylo.
Vzpomenout si co v nás mám.
Vzpomenout si na tvé tělo
a pak na to co ti dám.
Dal jsem prostor jen sám sobě.
Dal jsem prostor svému já.
Nedal jsem ho vůbec tobě,
Jestli pak to smysl má.
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)