Ahaáááá!!! Na dodech! Já jsem hned nevěděla co tím chtěl básník říci :o))) Hezké dodechové cvičení!
10.12.2008 16:22:00 | Hannazka
I mě ten dodech teď, uprostřed temné noci, kdy jsem na spíše na usnutí, rozdýchal alespoň k napsání komentáře; jiným pak určitě vytanou ještě hezčí představy...
09.12.2008 02:05:00 | Špáďa