nemám, než sebe
.
nemám, než sebe
a nikdy víc jsem neměl
na dlani tvář hladila
tvé nebe ve spaní
a líbat směl jsem tvůj prozářený smích
než...
sebe poslechla jsi
a mne sundala z nebe
na saních s rolničkami
v dlaních prázdných zebe
a líbat se mi nechce než padající sníh
jenom chvilku počkám
snad už narodíš se
příští hvězda vzejde
pak budu dlouho sám
než...
se rozední
.
Přečteno 505x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, snupicek, Holis, NikitaNikaT., Myrja, Churry, nrocinu Jednorožec, Mbonita, Lorraine, Jin, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)