Anotace: ...a Ona
Krásná poezie..v každém pírku velká myšlenka! Inu, každému co jeho jest.)
14.02.2009 19:17:00 | Netty de Touvenell
Mirko, napsalas to opravdu výborně, přímo se to do mě zarylo. Při četbě dnešního dílka od J.C. jsem si totiž hned vzpomněl na tuhle Tvou včerejší...
Ti roboti jsou hrozní, tahaj do poezie i politiku: S EU!
10.12.2008 00:02:00 | Špáďa
Popel a oheň...inspirativní !
Až tak, že mě tyto atributy přinutily psát...
***
Jiří senior
09.12.2008 20:25:00 | j.c.
Touhu i smutek, radost i bol, vše, co se s Ní dá prožít, cítím z Tvé silné poezie...
09.12.2008 01:59:00 | Špáďa