láska
láska
venku se položila teplá noc
mezi stromy a tak
přišla zkusit prodat pár růží
spletených prsty
slepá
po paměti
z barevnejch papírů
na stoncích z drátů
„pro vaši lásku pane“
proplítá se mezi stoly
s voňavými ňadry
a všichni kupují
i ti co nechtěli
co nemají komu,
doufají
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)