Strženi z nebes...
Anotace: starší, kratší... s neurčitým koncem
Stržení z nebes do hlubin,
vyhnáni z krajin klidu.
Hledáme smysl čehosi,
důvod či svoji chybu.
Hledáme smysl čehosi,
co už snad nemá smysl.
A srdce bolí...
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca
Komentáře (0)