večer sám
Anotace: myšlenka na dívku
Dnes je večer a já jsem sám,
to se tedy krutě mám.
Chtěl bych být s tebou v postýlce,
dávat ti pusy na líce.
Tulit se k tvému tělu,
přidat tvé srdce k svému.
Svádět tě celou noc,
to bych chtěl hodně moc.
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: klara07, Aisa
Komentáře (1)
Komentujících (1)