Citáty
Nebetyčná nevědomost a blbost Jakuba Špalka z divadla
v Celetné přivede spolek Kašpar k holokaustu,
protože mé básně prošly plynem závisti a neschopnosti
tvůrčího běsbění jeho ducha.
Jakub Špalek nekrotí stádo divokých slonů,
nýbrž svůj mindrák z jedné blonďaté hlavy.
Dotace pro divadlo v Celetné bych věnovala koncentráku,
protože tak,
jedině tak
by Jakub Špalek poznal,
jak břichaté kdyby honí bycha po jevišti.
Profesionalita Jakuba Špalka se rovná černé díře
mezi mezičasem a kolapsem,
protože ze zásady odpuzuje dobré skutky
a pohlcuje ty špatné.
Primadona českého divadla Jakub Špalek ukázal
jak progresivní je producent je v mých básních,
když jeho nuda hraje před oprátkou v ghettu na šalmaj
a ta moje plave v Austrálii.
Věnováno s láskou Jakubovi Špalkovi
Komentáře (1)
Komentujících (1)