bonus
Anotace: ...každej chce snít a milovat a být milován... je jedno, že on není skutečný...
Nákupní košík
Se srdcem
-náš bonus, slečinko
těžší a těžší,
bouřkový mraky
z kterejch sněží
polibky
a taky slzy
štěstí
--
a tvé rty
je chtějí slíbat
jak nesmyslný
když je nevidíš
--
pocit další
z milionu titěrných
nitek, za který tahám
abych přece jen žila
jen mám strach
že překlopim vozík
a ztratim ho zase
v džungli ráje
pro zamilovaný
a nemilovaný
pro ty naivní
pro nás
Přečteno 448x
Tipy 14
Poslední tipující: fuu, malá slečna, Lilly Lightová, Agniezka, Egretta, Fog, Lisa.Ginmi, mavi, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (3)
Komentujících (3)