Mlčící
Anotace: Jdi s tím ,kdo tě miluje.
Jsi jak vánek,který lehounce fouká,
jsi jak ty mraky v dálce mlčící.
Pláčeš?Už neznáš ty slzy.
Sluneční žár nemilosrdně pálí,
už vyschly,už nevyjdou.
Chvěješ se jak ta pampeliška v trávě
tvé vlasy si přivlastnil vánek,
fouká,fouká a tvůj hlas mlčí,
jak ty mraky v dálce mlčí.
Co se to stalo s tebou- s námi,
proč klopíš zrak před námi.
Jsi jak ten skřivan co pěje na větvi
orel už letí v povětří
a ty sedíš a chvěješ se,
co se to stalo s námi.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jedam, Květa, Lasska
Komentáře (3)
Komentujících (3)