Nenápadnej trpajzlík Skutek
Vesmírný bláboly
zemřít pro lásku
(žíly se pohodově zasmály)
létat v oblacích
jako básník Orel Boing
snášet blue z nebe
dávat řeč se sluncem
který o tebe sotva
zavadí paprskem
když krokem v reálný botce
nevystoupíš ze svýho stínu
Co takhle skutečno?
Přestaň se courat
mléčnou dráhou
a mazej koupit kytku
ty vole, neumírej
po kolikátý už
vraž svý holce život
do nezmapovaný
citový oblasti
nelítej
to jsou jenom ruce
objímej
mluv s ní
to po stranách
co tak rád žužláš
se napíná pro něžná slova
jen to nevidíš
a pak zažiješ vesmírnej pocit
v oblacích bude čouhat tvoje hlava
a fakt si budeš myslet
že bys pro ní zemřel
Přečteno 360x
Tipy 24
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, snupicek, Holis, Lota, Mbonita, Psavec, Aťan, STIMPRE, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)