Pro touhu, leč pro vinu
Anotace: nevím...ani jsem nevěděla jaký dát nadpis...
Vrývám do černého nebe
písmem barvy karmínu
slova, věty, verše
pro vášeň a pro vinu.
Píši na nebe z ebenu
tanečními kroky,
proklatou se prý stanu
za ty pošetilé sloky.
Snad proviním se hříchem
spolu s těmi verši,
tím rouháním a chtíčem,
však pro něj srdce buší.
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, NikitaNikaT., WAYWARD, Fighting Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)