Miluji tě..proč?
Anotace: Moe new báseň...chjo..
Miluji chuť pizzi, miluji když držím svíci.
Miluji ten svit tu zář ,miluji Tvůj obličej a Tvou svatozář.
Miluji Tvůj krásný melodický hlas, miluji Tvůj obličej je- to krása všech krás.
Miluji když spíváš tu píseň lásky, miluji když záříš jako sedmikrásky.
Proč, Tě miluji když nemůžu Tě mít?
Proč, Tě miluji a toužím s Tebou být?
Proč, Tě vidím všude – tu i tam?
Proč, jen Tě vlastně znám?
Proč, je to tak? Proč, nepřejede mě raději vlak?
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: Lilly Lightová, Alex Foster, Holis, páááááááá, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (2)