Myšlenky
Přišel ke mně v noci,
měl mě ve své moci,
přišel zase znova,
opět byl u mě doma.
Ráno mám v srdci stesk,
a v mých očích slzy lesk,
škoda toho jen,
že byl to pouze sen.
Proto píšu mu vzkazík,
strašně chybí tady Zazík,
ruce obejmout ho touží,
srdce se mi opět bouří.
U okna stojím,
pouhé myšlenky se bojím,
koukám ven jak děti hrají si na písku,
a přitom přemýšlím co děláš Martísku.
V srdci zmatek a chlad,
po tvé lásce velký hlad,
do prázdna dlouho hledím,
proč dopadlo vše tak nevím.
Přečteno 548x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Actafool, takova, Mounkey, Nergal, Lilly Lightová, Agniezka, jesterka, carodejka
Komentáře (5)
Komentujících (5)