Půlnoční..
Již je pozdě lásko,
noc zametla poslední střípky dne
a na Tvá klíživá víčka
se hvězdy střemhlav blíží.
Město obléká svůj černý šat,
a jediný kdo na cestu nám svítí
je, strážce nebes, měsíc.
Když do snů procitáš.
Již je příliš pozdě lásko,
i hvězdy padají Ti k nohám únavou,
tak jako já a miliony světlušek,
které přivábila Tvá ospalá krása.
Sladké sny..
Přečteno 364x
Tipy 20
Poslední tipující: Myrja, Alfííík, hostmen, Severka, isisleo, Holis, Lota, Marfuša, Tygropes, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)