Láska...
Když se srdce zimou chvěje
Druhé ho pak rozehřeje
Láskou, která je nám lékem
Pro děti je zase mlékem
Které matce z ňader teče
Bez lásky se život vleče
Jako voda v moři slaném
Když každým dnem, spíš každým ránem
Chcem se probouzet v náručí
Toho kdo nás lásce naučí
Přečteno 487x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Rbb, Lilly Lightová, Agniezka, Bíša, Paulín, Rytíř bláznovství, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)