Umřela
Umřela jsi,
z čista jasna.
Ty,
tak krásná.
Umřela jsi,
jaký důvod byl?
Kdo na nás
ten osud uvalil?
Umřela jsi,
již nevrátíš se zpět.
Již nikdy nebude
jak býval svět.
Umřela jsi,
vše se mění.
A to v pouhém
okamžení.
Umřela jsi lásko,
cos měla stále plát.
Proč já už tu holku
nemám rád??
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Likynka, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)