Když
Anotace: Pro moji milou, známou nebo ještě neznámou.
Když tě potkám na ulici,
srdce mé se rozehřeje.
Když za pár dní s tebou promluvím,
srdce mé vzplane.
Když se necháš někam pozvat,
srdce bude jásat.
Dáme–li si svoje slovo,
srdce nebude samo.
Řekneme-li si svoje ano,
bude to i úředně.
Budeme-li spolu celý život,
bude to i šťastně.
Přečteno 570x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)