Do žeber dloubnu Tě...
Anotace: ...raráškovsky - romantická...
Do žeber dloubnu Tě
vteřinou rozkoše...
Nůžkama z krajkoví
rozstříhám Tvé sny...
Do přivřených víček
zapletu duhové opratě...
A ušním lalůčkům
namíchám tichý smích...
:
Až ponesu Tě
na obláčku něhy...
Do tichého snění...
Damaškového
zahalení...
Přečteno 490x
Tipy 62
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rolnička, kavec, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Luďka, střelkyně1, snupicek, Caracol, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)