Pomněnka
Ve vlasech mám kvítek
kdo mi ho dal?
můj milý přítel
z lásky mi ho daroval
prý modré mám oči
jako jsou pomněnky
miláček do vlasů
vsunul květ s polibky
pak objal mé tělo
a pevně mě svíral
miluji tě šeptal
za ruku mě bral
oči mé dojetím
zvládají objetí
dotyky hebkých rtů
šeptají pro Tebe jsem tu
touha je sevřená
v rukou ji máme
ona nás nepustí
s námi si hraje
bránit se dotyků
proč není třeba
vždyť tolik krásné jsou
a je jich třeba...
Přečteno 409x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, BArBArKO, teranosaur, Holis, Lonely.girl, Bíša, LucQa, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)