If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. And if they don't, they never were.
Khalil Gebran
mám jiný názor na věc jako Nút ... dle mého láska není monopol na člověka, nicméně žít to, je někdy opravdu těžký, když od mala nás všude učí, že tohle jo a tamhle to se nesmí ... a lidi si často zaměňují lásku s lpěním ...
15.12.2008 14:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jo ... člověk si to alespon příště rozmyslí...
Zkus si situaci obrátit...taky bys nevrněla blahem a nedělala jako že nic.... sakramentsky moc to totiž bolí...
13.12.2008 17:06:00 | Nút