Is anybody there?
Anotace: Inspirace..........=)
Hey you
Máš v duši stokrát pranou špínu
A přesto
Doufáš, že láska nás dva změní
I když víš, že já
Se trápím a chladnokrevně poslouchám tvý zdání
Tak nálehavý, bolest, utrpení
Bejt malá holka
A že bych vážně chtěla
Řekla bych ti, že tvá slova vážně zněla
Tak lehce, jak vanilková pěna na modravý vodě
Povídání
V mý duši... nechalo svý stopy
A šrámy
A bez ustání
Je v mým srdci pocit
Že chci a nesmím
A můžu a nechci
Tak řekni
Vždyť snad máš taky přání
A já je chtěla slyšet
Dokud´s nemluvil
Vezmi si kytaru
Vezmi a zazpívej
Kdo patří do hrobů
A kdo je velitel
Náš
Snad ne
Snad ty tóny nevšední
Mý city rozezní
Můj pán i učitel
Otec i nepřítel
On
Chci být
A možná i tvá
Tak dej
Ať ze mě jsem já
A zpívej
Mi
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)