neslušný návrh
Anotace: Dá se neslušný návrh udělat slušně? Posuďte sami...
NESLUŠNÝ NÁVRH
Dny bezbřehé
myslím na Tebe
duše pohaslá
co lásku nenašla
a kočka v koutě
zapřede.
Cesta tajemná
lidé bez jména
koho zajímá
kdo tě objímá
a kam tě
povede.
Tak pojď
dej mi ruku
a nech se vést
a třeba i svést
a někam spolu
dojdeme.
Čekalas nebe
peklo
či ráj ?
A já,
který už nedoufal
pak všechno
Ti dal.
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)