Lásečce ...
Anotace: milování ........
na tichém paloučku lesním
řeklas mi co všechno nesmím
zákazům jen jsem se smál,
lásko,já jsem král
šeptal jsem do tvých vlasů
lásko, dej mi svou krásu
a celý palouk šumí údivem
když ústa řekla"tak si vem"
a pak na lesním paloučku
ty šeptalas mi pavoučku
v tvou pavučinku lásky
zapletly se mé vlásky
pevně mě drž a lásku dávej
a nikdy nikdy nepřestávej
já chci se držet lásky sítě
a slyšet tvoje ,,miluji tě...
Komentáře (5)
Komentujících (5)