Amore, blbečku
Amore, blbečku,
vztek ve mně sílí
nelovíš ovečku
nekrať si chvíli.
Tenkrát si střelil,
trefil ses do mě
vím, je to o lásce,
ale i o pohromě.
Roztrh's mi duši,
i srdce na půl,
vzals strnulý život,
a narazil na kůl.
Pořád teď toužím
po jedné slečně,
řekám a loužím
zpívám nekonečně
že stojí i plynou
že neznají smutku
ale já žiji s vinou
s touhou po rozsudku
že málo jsme spolu
a ve velké dálce
že jdem' nahoru dolu
s polibky na obálce.
Chci rozsudek smrti
pro samotu, žal
ať radost je škrtí
překryje val
a tobě Amore
překazím radost
ať láska je šťastná
a budiž mi zadost
že šíp ač nemine
už netropí bolest
a duše nevinné
nemůžeš podvést.
Přečteno 381x
Tipy 19
Poslední tipující: ziriant, kikis, Agniezka, Holis, Maro Deives, hostmen, Myrja, Bíša, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)