Pakt
Za slzu tvýho trápení
kterou neuroníš
rok svýho žití peklu dám
ať prachy mý se v kamení
v sejfech promění
to krví píšu obludám
Znám lásko tajný znamení
co sírou zapáchají
zaklínat z ozvěny
a kouzla až dech se tají
jsem trochu spřáhlej z podzemím
a černí hubou umouněnou
chráním tě takhle už deset zim
tam pod Čertovo stěnou...
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Myrja, NikitaNikaT., Psavec, jedam, lampicka, Dota Slunská
Komentáře (3)
Komentujících (3)