Anotace: Není snadné porovnávat vlastní život s životem moří, hor či vesmíru. Stejně nesnadné je pochopit myšlenku vzdálených galaxií. Mnohem lehčí je, pokazit někomu náladu, připravit jej o chvilku pohody...
Pojď jen dál
já zájem mám
eminentní
o šťastné chvilky
a básně tvé
excelentní ... :-)))
15.12.2008 15:30:00 | jita.1965
Pěkně napsáno, je pravda, že radostná chvilka může zůstat napořád, nebo se ztratit během pár vteřin...
14.12.2008 18:24:00 | Tygropes
Báseň je výborná,ale trochu mně vadí škatule,do kterýs to píchnul. Snad to nebyl jen chladný kalkul:-) (víme,co je tady nejčtenější,že?)
14.12.2008 13:30:00 | 6thSun
Tohle dílko ve mne vyvolalo zvláštní pocit, je to zajímavé a myšlenkové. Včera jsem někomu zkazila náladu, nebylo to úmyslně... prostě se to stalo, ale zasejkc se to srovnalo... :o) Život je někdy... tak pestrý, až by se člověk zalekl.
14.12.2008 13:04:00 | NikitaNikaT.
Není chvilka jako chvilka, ale teď jsem prožil celkem příjemnou chvilku.
14.12.2008 12:23:00 | Psavec